Lumenpudotus

Lumenpudotus

Uhkaako lumen paino omakotitalon tai kesämökin kattoa? Voiko yllättäen putoava lumi aiheuttaa vaaratilanteen pihalla? Tilaa lumenpudotus poistamaan ylimääräinen lumikuorma talon katolta.

Lumenpudotus palvelu omakotitalojen katolta Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Lumenpudotusta paikkakunnilla Pyhtää, Kotka, Kouvola, Hamina, Lappeenranta ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Oikein tehdyssä lumenpudotuksessa katolle jätetään muutaman sentin paksuinen lumikerros suojaamaan kattoa talven rasituksilta ja pitämään katto työkelpoisena mahdollista seuraavaa lumenpudotuskertaa ajatellen. Tällä menetelmällä katto ei myöskään vahingoitu, kun työvälineet eivät koske katon pintaan asti. Kattomateriaaliin asti puhdistettu katto on liukas ja vaarallinen, eikä myöskään anna ylimääräistä suojaa pakkasella.

Käytämme lumenpudotuksessa CE-merkittyjä ja turvaluokiteltuja erikoisvarusteita, jotka eivät vahingoita taloa tai kattoa. Katolla tulee olla asianmukaiset nousutikkaat ja savupiippu tai kiinnityslenkit turvaköyden kiinnitystä varten, jotta työ voidaan tehdä turvallisesti. Lumenpudotus voidaan tehdä myös maastakäsin erikoistyökalun avulla, jos kattoharjan korkeus on enintään 8 metriä.

Lumenpudotus suoritetaan kohteesta riippuen hintaan 2-3 € neliömetri, sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Nyt myös tasakattoisten teollisuushallien ja kauppakiinteistäjen lumenpudotukset lumilingolla.
Kysy tarjousta suuremmalle pinta-alalle.

Yksityiset henkilöt saavat lumenpudotuksesta omakotitalon tai kesämökin katolta kotitalousvähennyksen.